Cerrar

Clúster de Innovación en Envase y Embalaje

Entidad - I+D+i

Paterna (Valencia) España

es | val

El Clúster d'Innovació en Envàs i embalatge és una associació empresarial que neix l'any 2007 per ser un catalitzador que afavorisca les oportunitats de negoci en el sector abordant estratègies de cooperació que donin com a resultat la generació d'idees i productes innovadors i competitius.

La missió del Clúster és per tant, contribuir al creixement econòmic dels seus membres coordinant i donant suport actuacions conjuntes.

Aquest creixement econòmic prové de la promoció i networking entre els membres de l'associació per crear l'entorn adequat que de lloc al sorgiment de projectes innovadors i sostenibles dins de tota la cadena de valor que conforma l'associació.

Aquest networking es realitza a través de conferències, jornades i tallers per a la innovació, però sobretot a través dels seus dos grans eines que són els esmorzars del Clúster, reunió mensual dels socis al voltant de les necessitats de packaging d'una empresa usuària.

I els Premis Nacionals de Envàs i Embalatge, on estudiants de diferents universitats del país resolen les necessitats d'envàs i embalatge d'empreses i on el Clúster exerceix de pont d'unió entre el món universitari i l'empresarial.

El sector a la Comunitat Valenciana, tenint en compte a tota la cadena de valor que agrupa fabricants i manipuladors d'envasos, representa més del 10,1% de la facturació agregada de les indústries amb seu a la Comunitat Valenciana i un 2,6% del PIB total de la Comunitat.

Emprendedurismo, innovación, cluster, asesoramiento, proyecto empresarial

Encuentranos en:

Ronda Narciso Monturiol y Estarriol, 4. Oficina 101A
46980
Paterna (Valencia) España

http://clusterenvase.com/

Estadísticas

Visitas hoy

5

Visitas mes

54

Visitas totales

3.110

 

Seguidores

0

Shares

87

 

Aquí desde

27-06-2018

Últimas publicaciones

Localización

Estadísticas

Visitas hoy

5

Visitas mes

54

Visitas totales

3.110

 

Seguidores

0

Shares

87

 

Aquí desde

27-06-2018

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar